top of page

Aftermovies

Wij als ervaren filmmakers zijn gepassioneerd over het vastleggen van de mooiste momenten. Wij werken met de nieuwste technologieën en camera's om de allerbeste beelden te creëren. Bij een aftermovie gebeurd alle actie vaak tijdens het evenement. Hierdoor wordt in de video productie wereld de term ‘’run and gun’’ gebruikt. Anders dan bij een bedrijfsfilm of wervingsfilm zijn deze shots vaak niet echt voor te bereiden.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

We komen graag langs om de planning en belangrijke momenten van het evenement samen door te nemen. Zo weten we wanneer de mooiste momenten zich afspelen die we niet moeten missen. Op deze manier ga je zorgeloos het evenement tegemoet, wetend dat wij de mooiste momenten zeker vast gaan leggen.

Onze aftermovies zijn meer dan alleen een verzameling van beelden. Wij vertellen een verhaal over jouw speciale dag of evenement, van de voorbereidingen tot de laatste act. Wij zorgen ervoor dat jullie herinneringen in hoge kwaliteit worden vastgelegd.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Bekijk onze portfolio en laat je overtuigen van onze kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw speciale dag of evenement kunnen vastleggen in een prachtige aftermovie.

bottom of page