top of page

Diensten

Bekijk hier onze verschillende diensten. Visueel aantrekkelijke en professionele video's in verschillende soorten en maten!

Bij Blue Monkey Media gaan we voor kwaliteit. Of het nu gaat om recruitment video's, aftermovies, commercials of bedrijfsfilms, wij garanderen u een kwalitatieve en op maat gemaakte productie die uw doelgroep aanspreekt.

recruitmentvideo_gemeente_groningen_stedenbouwer (2160p).00_01_37_20.Still007.png

Recruitment video's

Bij Blue Monkey Media produceren we regelmatig wervingscontent. Onze wervingsfilms zijn speciaal ontworpen om de juiste kandidaten aan te trekken en jouw bedrijf op een positieve manier te presenteren. 

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele bedrijfsfilms voor organisaties van alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een korte presentatie van jouw bedrijf, een product video of een trainingsvideo, wij hebben de vaardigheden en ervaring om jouw boodschap op een heldere en aantrekkelijke manier te presenteren.

stotefalk_&_lampe_orthopedie_final (2160p).00_00_58_21.Still007.png
turnalux_moodmovie_v3.1 (2160p).00_00_06_05.Still001.png

Commercials

Voor een commercial is het anders dan bij een recruitment video of bedrijfsfilm belangrijk om buiten de lijntjes te denken. Als creatieve blauwe apen is dit natuurlijk op ons lijf geschreven! We kijken graag vanuit een andere hoek naar jouw product of dienst om hier met creatieve haakjes een commercial van te maken. 

aFTERMOVIES

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige aftermovies voor evenementen, bedrijfsfeesten en andere speciale gelegenheden.

fiesta_de_frida_drents_museum_aftermovie (2160p).00_00_16_06.Still002.png
bottom of page