top of page

Recruitment

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Onze recruitment video’s zijn op maat gemaakt voor jouw bedrijf en doelgroep. We komen altijd eerst een bakje koffie drinken om jouw specifieke wensen en alle uit te lichten elementen samen door te nemen. Mag uiteraard ook altijd bij ons op kantoor. Anders dan bij een bedrijfsfilm kijken we niet alleen naar de inhoud van de functie maar natuurlijk ook naar alles wat jij als werkgever te bieden hebt om de sollicitant te overtuigen om te gaan solliciteren.

Er zijn verschillende manieren om een wervingsfilm aan te vliegen. Zo kunnen we gebruik maken van humor in het concept, maar kunnen natuurlijk ook een serieuzere toon gebruiken. Naast het videoproductie proces wat wij zelf in hoge kwaliteit aanbieden, maken we ook gretig gebruik van ons netwerk. Zo kunnen we de video bijvoorbeeld kracht bijzetten door gebruik te maken van een professionele voice-over. Het hangt allemaal af van de insteek en de manier waarop we de boodschap van de video willen overbrengen. Zodra we alle wensen en elementen samen hebben doorgenomen, gaan we aan de slag met het concept voor jouw recruitment video!

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Hierna ontvang je van ons het concept formulier in waarin alle belangrijke informatie en elementen in staan voor jouw video. De doelgroep, het doel van de video en de look en feel zullen duidelijk worden in dit formulier. Zodra het concept akkoord is, gaan we de draaidag(en) inplannen.

We filmen met een professionele RED camera en nemen we de video in hoge kwaliteit op. Elke goede video heeft goed licht nodig. We zorgen voor professioneel licht om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Zodra alle beelden en eventuele interviews erop staan, is het aan ons in de nabewerking de magie toe te gaan voegen. We leveren een eerste versie aan waarna er ruimte is om feedback te geven voor eventuele aanpassingen. Als we dit hebben verwerkt, is jouw wervingsfilm klaar om sollicitanten binnen te gaan halen via alle mediums die je wil gebruiken voor de werving van sollicitanten. Optioneel kunnen we ook verticale content aanleveren om te gebruiken voor reels en story’s op sociale media kanalen (zie pagina over verticale video’s).

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Laat Blue Monkey Media je helpen de juiste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden door middel van een indrukwekkende wervingsfilm. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden. Onze koffie is heerlijk (al zeggen we het zelf), maar we komen ook met plezier vrijblijvend langs om de opties te bespreken. Klik hiernaast voor een greep uit onze eerder geproduceerde recruitment video’s!

bottom of page