top of page

Commercials

Samen bespreken we op voorhand de belangrijkste elementen die naar voren moeten komen in de commercial. We kunnen er samen voor kiezen om voor een abstracter verhaal te gaan, waarna op het einde de strekking duidelijk wordt óf misschien vind je het belangrijk dat de strekking direct duidelijk is. Je leest het al, tal van mogelijkheden. Wees gerust, we denken natuurlijk graag mee en bespreken al onze creatieve ideeën om tot een goede briefing te komen voor het concept.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Na het eerste gesprek en het bespreken van alle ideeën vullen we het concept formulier in. Hierin wordt duidelijk hoe we de commercial willen gaan produceren en de boodschap zo duidelijk en creatief mogelijk over gaan brengen. Hiernaast wordt ook de draaiplanning meegegeven. Zodra we samen tot een akkoord komen voor het concept, kunnen we gaan beginnen met het filmen van jouw commercial! Alle scénes en beelden die we nodig hebben gaan we opnemen op de locaties die we hebben afgesproken.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Hierna duiken we de montage in om alles samen te gaan voegen voor de eerste versie. Bij het zien van de eerste versie zul je alle elementen en ideeën die we besproken hebben terugzien en is er ruimte voor eventuele feedback. Hierna is jouw creatieve commercial waarmee je klanten versteld zal laten staan klaar voor het grote publiek!

bottom of page