top of page

Over ons

Het begin

Toen Jesse en Aron samen hun eerste video produceerden, de samenwerking goed beviel en ook het resultaat de verwachtingen overtrof wisten ze het zeker: hier moeten we meer mee doen. Het idee voor een eigen videoproductiebedrijf was geboren!

Én natuurlijk Lasse. Hij is vanaf het begin aangesloten om onder andere de boekhouding en andere taken op te pakken. Gaandeweg is ook zijn interesse in ons prachtige vak dusdanig gegroeid dat Lasse inmiddels deel uit maakt van het productieteam.

Na lang gesteggel over de naam was daar ineens de juiste combinatie: ''Blue Monkey Media''. De aap omdat deze dieren ontzettend creatief en vindingrijk zijn. En blauw omdat dit de kleur is van vertrouwen in de marketing wereld. Je vertrouwd dus op de creativiteit van de blauwe aap!

Jesse

"Goed geregeld"

Dit is Jesse. Deze geboren en getogen Groninger heeft enorme passie voor beeldproductie, maar ook zeker voor het ondernemen. Geen wonder dat hij zijn draai perfect heeft gevonden in de videoproductie branche. Hij krijgt enorm veel energie van het produceren van de perfecte video voor zijn klanten. Goede communicatie is hierbij volgens Jesse het belangrijkste. Heb je een vraag over jouw video? Grote kans dat je Jesse aan de lijn krijgt! 

Jesse Joustra

Mede-eigenaar

Jesse Joustra

Aron

"Creatief omdenker"

Dit is Aron. Deze creatieveling is deels opgegroeid in het westen en deels opgegroeid in het noorden en heeft een enorme passie voor het maken van creatieve video’s. Al sinds dat hij jong is, is hij bezig met video. Hij let vaak op kleine details en of het verhaal dat verteld moet worden klopt. Klopt er iets niet in het beeld? Dan zit Aron daar boven op. Heb je een vraag over monteren of filmen dan kan je bij Aron terecht voor advies. In zijn vrije tijd is hij graag buiten of bezig met muziek.

Aron van der Graaff

Mede-eigenaar

Aron van der Graaff

Lasse

"Planner"

Dit is Lasse. Deze alleskunner vindt het leuk om te onderzoeken, analyseren en toe te passen. Niet zo gek dus die bijnaam! Gelukkig is dit niet zijn enige interesse, want inmiddels heeft hij passie voor het perfecte plaatje. Kom je in een video voor? Grote kans dat Lasse je heeft begeleid op de draaidag. Naast zijn werk speelt Lasse basgitaar in verschillende bands en gaat hij graag naar concerten en festivals.

Mede-eigenaar

Lasse Joustra

Lasse Joustra
bottom of page