top of page

Bedrijfsfilms

Bij een bedrijfsfilm is het belangrijk dat we een goed beeld krijgen van hetgeen dat jouw bedrijf doet. Hiervoor is het eerste gesprek erg belangrijk. Om de bedrijfsfilm goed in te vullen komen we graag langs om te kijken waar we mooie beelden van kunnen maken en natuurlijk om de wensen ideeën die je zelf misschien al hebt te bespreken.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Anders dan bij een wervingsfilm of commercial zoomen we bij een bedrijfsfilm in op de kern van het bedrijf. Er zijn tal van manieren om een dergelijke video in te vullen. Zo kunnen we gebruik maken van een professionele voice-over, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid de video kort en krachtig te houden met wat snellere muziek en flitsendere beelden. Dit bespreken we allemaal bij de eerste afspraak. Zodra we alle elementen en belangrijkste eigenschappen van de video hebben genoteerd, gaan we aan de slag met het concept formulier.

In dit formulier wordt het doel van de video, de doelgroep en de ‘’tone of voice’’ duidelijk overgebracht, zodat je precies weet hoe we van plan zijn de video te gaan produceren. Als we samen tot een akkoord komen over het concept, kunnen we de draaidag in gaan plannen om jouw bedrijf mooi in beeld te gaan brengen.

Diensten voorbeeld
Diensten voorbeeld

Dit doen we met professionele apparatuur, zoals onze hoogwaardige cinema camera van het merk RED. Hiermee krijg je gegarandeerd hoge kwaliteit beelden, om zo de beste indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

Als we alle beelden hebben geschoten start het nabewerkingsproces. We leveren een eerste versie op met hierin alle elementen die we van te voren hebben besproken. Na eventuele feedback is jouw bedrijfsfilm waar je nog lang plezier van gaat beleven klaar!

bottom of page